PhysioTrainer

 

PhysioTrainer & Personal Trainer Järvenpää

PhysioTrainer-valmennukset tulevat uutena lisänä palveluvalikoimaan! Tarjoan personal trainer palvelut myös yrityksille, laita viestiä ja kysy lisää. Vastaanotto sijaitsee Järvenpäässä, mutta personal trainer valmennusta voidaan toteuttaa myös muualla.

PhysioTrainer-koulutus on fysioterapeuteille suunniteltu personal trainer-koulutus. Ihmiset monesti miettivät kenelle uskaltaisivat tulla pt-valmennukseen, koska tarjontaa löytyy markkinoilta runsaasti ja mietinnän alla on keneltä saisi ammattitaitoista palvelua omiin tarpeisiinsa. Personal trainer koulutuksen ja fysioterapeutin taustallani minulla on taitoa auttaa sinua kokonaisvaltaisesti ja huomioimaan tarvittavat asiat, jotta treenaat tuloksellisesti ja turvallisesti.

PT valmennus Järvenpäässä

 

Suunnittelen jokaisen pt ohjelman asiakkaan omille tarpeille. En vetäise pakasta valmiita ohjelmia vaan suunnittelen kunto-ohjelman yksityiskohtaisesti. Jos asiakas haluaa esimerkiksi kuntosaliohjelman, oli tarkoituksena rasvanpoltto, lihaksen kasvatus, kunnon kohottaminen tai jokin muu, tehdään ohjelmaa varten liikkuvuus-liikekontrollitestit keholle. Testistö toimii hyvänä perustana ohjelman tekemiselle, koska tällöin päästään harjoittamaan mm. kehon ”heikkoja” osa-alueita, tasapainottamaan ja parantamaan toimintakykyä. Tätä kautta pt harjoittelusta tehdään turvallisempaa ja tuloksellisempaa ja ennaltaehkäistään vammoja. Käytän fysioterapia osaamistani vahvasti mukana personal trainer valmennuksissa. PT valmennuksissa käytän uusinta tietoa ja koulutan itseäni jatkuvasti niin fysioterapian kuin valmennuksien osalla. Järvenpään vastaanoton lisäksi treenit voidaan toteuttaa kuntosalilla, lenkkipolulla, ulkoliikuntapaikalla, missä tahansa.

Harjoitteluun liittyy usein myös erilaisia pelkoja. Pelko voi esim. liittyä kipuun jos jokin liike on joskus aiheuttanut kipuja treenatessa Tällöin ajatellaan ettei kyseistä liikettä voi tehdä ja kipu alkaa ohjailemaan harjoittelua. Tai olet satuttanut joskus olkapääsi, sinulla on jokin leikkaus takana. Kivun kanssa ei kannata jäädä yksin, tai antaa sen estää treenaamista. Minun kanssani treenaat turvallisesti, tuloksellisesti ja saat tukea matkasi aikana. Ota rohkeasti yhteyttä ja sovitaan alkukonsultaatio, jossa käydään läpi mikä olisi juuri sinulle sopiva personal trainer valmennusvaihtoehto.

Huom! Mikäli paketeista ei löydy sinulle sopivaa, on mahdollisuus räätälöidä sinulle oma pt valmennuspakettisi. Ota yhteyttä ja mietitään millainen physio/personal trainer valmennus sopisi juuri sinulle.

Valmennuspaketit

 

PhysioTrainer-käynnit

  • Yksi PhysioTrainer-käynti /69€
  • Kolme PhysioTrainer-käyntiä /200€
  • Viisi PhysioTrainer-käyntiä /328€

Ravintosuunnitelma

  • Ravintosuunnitelma ja sen läpikäyminen 85€ (sisältää alkukonsultaation, jossa käydään läpi mm. ruokailutottumuksia ja mahdolliset allergiat, ja ravintosuunnitelman sekä sen läpikäyminen)
  • Viisi PhysioTrainer tapaamiskertaa ja ravintosuunnitelma yhteishintaan 408€

PT harjoitusohjelma

  • Harjoitusohjelma (kuntosali-, lenkkiohjelma) ja sen läpikäyminen 144€ Sis. kaksi tapaamiskertaa + alkukonsultaation. PT ohjelmaan kuuluu myös liikkuvuus- ja liikekontrollitestit  (Harjoitusohjelma voi olla jokin yksittäinen kuten saliohjelma, lenkkiohjelma (peruskunto, vauhtikestävyys  ym.) tai näiden yhdistelmä. Se suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden mukaisesti).
  • Harjoitusohjelma ilman alkutestauksia sis. alkukonsultaation, ja ohjelman läpikäymisen, 79€

Kuukausivalmennuspaketit

  • Kuukausivalmennus 3kk, 280€/kk (sis. 12 tapaamiskertaa, ravinto- ja treeniohjelman, liikkuvuus- ja liikekontrollitestit, viikoittaisen yhteydenpidon, sekä ohjelmien päivittämisen.)
  • Kuukausivalmennus 6kk, 250€/kk (sis. 24 tapaamiskertaa, ravinto- ja treeniohjelman, liikkuvuus- ja liikekontrollitestit, viikoittaisen yhteydenpidon, sekä ohjelmien päivittämisen.)

 

Ota yhteyttä:

 

 

 

 

FysioTekijät somessa