PhysioTrainer & Personal Trainer-valmennus Järvenpää

 

PhysioTrainer ja fysioterapia-valmennukset tulevat uutena lisänä palveluvalikoimaan! Tarjoan Personal Trainer palveluita myös yrityksille, laita viestiä ja kysy lisää. Vastaanotto sijaitsee Järvenpäässä, mutta personal trainer-valmennusta voidaan toteuttaa myös muualla.

PhysioTrainer-koulutus on fysioterapeuteille suunniteltu Personal Trainer-koulutus. Ihmiset monesti miettivät kenelle uskaltaisivat tulla pt-valmennukseen, koska tarjontaa löytyy markkinoilta runsaasti ja mietinnän alla on keneltä saisi ammattitaitoista palvelua omiin tarpeisiinsa. Personal Trainer-koulutuksen ja fysioterapeutin taustallani minulla on taitoa auttaa sinua kokonaisvaltaisesti ja huomioimaan tarvittavat asiat, jotta treenaat tuloksellisesti ja turvallisesti.

 

Fysioterapia-valmennus

 

Fysioterapia-valmennus on sinulle, joka tarvitset apua aloitustilanteesi takia. Fysioterapeutin koulutuksellani pystyn auttamaan sinua treenaamaan turvallisesti ja tuloksellisesti tuki- ja liikuntaelin ongelmien/kipujen kanssa. Älä jää vaivasi kanssa yksin, äläkä anna sen estää sinua liikkumasta! Minä autan sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Fysioterapia valmennus pitää sisällään tavoitteiden mukaan:

  • Tavoitteita tukevat ohjelmat ja niiden päivitykset
  • Tarvittavat alkutestaukset (liikkuvuus ja liikekontrollitestit)
  • Yhteiset tapaamiskerrat (harjoittelu/testikerrat)
  • Testipatteristo
  • Aktiivisen yhteyden pidon –> tukea ja tietoa matkasi varrella

Fysioterapia-valmennus alkaa alkutilanteen kartoituksella ja jossa läpikäydään mahdolliset tuki- ja liikuntaelin vaivat. Tämän pohjalta tehdään tarvittavat liikkuvuus- ja kehonhallinta testit.

Mitä tämä käytännössä tarkoittaa:

Jos sinulla on esim. alaselkä-, olkapää tai jokin muu tuki- ja liikuntaelimistön ongelma, fysioterapeuttisessa valmennuksessa huomioidaan nämä ja harjoittelussa tähdätään ongelman poistamiseen samalla mahdollistaen kivuttoman harjoittelun.

Esimerkki asiakastapaus:

Asiakkaalla oli ollut alaselän kanssa ongelmia jo pitkään ja kuntosaliharjoittelun aloittaminen mietitytti. Asiakas otti yhteyttä ja kysyi valmennuksista. Kävimme yhdessä läpi lähtötilanteen ja millainen valmennus sopisi juuri hänelle. Alaselän ongelmien takia päädyimme fysioterapia-valmennukseen. Alkutilanteen kartoituksen jälkeen teimme tarvittavat liikkuvuus ja kehonhallinta testit. Testien tuoman tiedon ja asiakkaan toiveiden pohjalta loin kuntosaliohjelman hänelle, jossa keskityttiin alaselkäkivun poistamiseen ja mahdollistettiin kuntosalitreenaaminen kivutta.

 

Fysioterapia-valmennus paketit

Esimerkki valmennuspaketti:

1 kk fysioterapia-valmennus 197€ alv. 0 sis. 2 tapaamiskertaa (harjoitus/testikertaa), tavoitteita tukevan harjoitusohjelman, tarvittavat alkutestaukset, viikoittaisen yhteydenpidon –> et jää yksin matkasi kanssa, vastailen mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja haluan tietää kuinka valmennus sujuu.

Fysioterapiaohjelma hinta 144€ alv. 0€. Sis. 2 tapaamiskertaa.

Haluaisitko aloittaa kuntosalitreenauksen mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle tai haluat päivittää saliohjelmaasi? Ei hätää ratkaisusi on tässä, minä lähden salille kanssasi ja saat avaimet käteen palvelun. Mitä se tarkoittaa? Sinun ei tarvitse huolehtia treeniohjelmasta tai miettiä millä tavalla treenaat tavoitteitasi kohti, minä teen sen puolestasi. Samalla perehdytään, jos sinulla on jokin tuki- ja liikuntaelin vaiva tai loukkaantumisesta tullut vamma sen alueen hoitamiseen. En vetäise pakasta valmiita ohjelmia, vaan suunnittelen sinulle oman ohjelmasi, joka tukee tavoitteitasi.

Fysioterapeutin taustani yhdistettynä personal training-koulutukseen takaa sinulle ammattitaitoista palvelua. Tiedän mitä teen ja olen hyvä siinä.

Mahdollisuus myös esim. yhden kerran fysio-valmennukseen. Onko sinulla valmis kuntosaliohjelma mutta mietityttää teetkö liikkeet oikein? Siihenkin on olemassa ratkaisu, kutsu minut mukaasi kuntosalille ja käydään tekniikat yhdessä läpi. Näin ennaltaehkäistään mahdollisia vammoja ja saat kuntosaliharjoittelusta kaiken irti. Yhden fysio-valmennuksen hinta on 87€ alv.0.

Monesti kuulen sanottavan jonkin kuntosaliliikkeen tekevän kipeää, esim. maastaveto. Tämän taustalla on usein väärä suoritustekniikka, kyse voi olla hyvin pienestäkin asiasta. Asiakkaiden kanssa, kun olemme käyneet liikettä läpi, kuulen usein sanottavan ”en oo yhtään huomannut, että teen tuolla tavalla”, sitä varten minä teen tätä työtä, jotta voisin olla juuri sinulle avuksi. Fysioterapeutin koulutuksestani on valtava hyöty valmennuksissa koska pystyn ratkomaan ongelmia, jos sellaisia tulee eteen. En jätä sinua ongelman kanssa yksin vaan autan keksimään siihen ratkaisun mikä sen aiheuttaa ja miten siihen voi vaikuttaa. Ymmärrykseni kehon toiminnasta tekee sinun treenamisestasi turvallista ja tuloksellista. Valmennukseni ovat ”avaimet käteen”- palvelu.

PT valmennus Järvenpäässä

Personal Training/Physio Trainer

Personal Training-valmennus sopii sinulle, jos sinulla on tavoitteenasi esim. painonpudotus tai haluat muokata kehoasi lisäämällä lihasmassaa, polttamalla rasvaa etc.

Personal Training-valmennus pitää sisällään mahdollisten tavoitteiden mukaan:

  • Ruokavalio
  • Harjoitusohjelma ja niiden päivitykset
  • Viikoittainen yhteydenpito
  • Yhteiset harjoitus/testitapaamiset
  • Alkutestaukset

Valmennuksessa käymme läpi tavoitteesi ja tarvittaessa tehdään alkutestauksia, joiden pohjalta lähdetään liikkeelle. Treenikerrat voidaan toteuttaa ulkokuntosalilla, lenkkipolulla, kuntosalilla, portaissa, missä vain haluat.

Esim. Personal Training-valmennuspaketti:

1kk 197€ alv.24 sis. 2 tapaamiskertaa –> esim. yhteiset harjoitus/testikerrat, harjoitusohjelman, viikoittaisen yhteydenpidon.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään millainen valmennus sopisi sinulle. Ota askel jo tänään kohti muutosta!

Huom! Mikäli valmennuspaketeista ei löydy sinulle sopivaa, on mahdollisuus räätälöidä sinulle oma pt/fysioterapia valmennuspakettisi. Ota yhteyttä ja mietitään millainen Personal Trainer/fysioterapia-valmennus sopisi juuri sinulle.

 

 

 

 

 

 

 

 

FysioTekijät somessa