Hanni Jääskeläinen

Olen Hanni Jääskeläinen, koulutukseltani fysioterapeutti, PhysioTrainer (kevät 2021), koulutettu hieroja ja urheiluhieroja. Hierojakoulusta valmistuin 2012 joulukuussa ja aloin heti tammikuussa 2013 tekemään yrittäjänä töitä. Fysioterapiaa lähdin opiskelemaan 2014 syksyllä ja kesäkuussa 2018 koitti valmistuminen.

Omana lajitaustana minulla on salibandy, jota pelasin kilpaa 12 vuotta. Tällä hetkellä tulee urheiltua sulkapallon, lenkkeilyn ja kuntosalin parissa, talvella laskettelu ja hiihto kuuluvat myös valikoimaan.

Vastaanotollani käy asiakkaina urheilijoita, työssäkäyviä, harrasteliikkujia, eläkeläisiä -monipuolisesti eri-ikäistä asiakaskuntaa.

Mielenkiinnon ja erikoisosaamisen kohteena ovat tuki- ja liikuntaelimistön sairaudet ja kiputilat. Viikoittain ratkon mm. erilaisia selkä,- olkapää-, niska,-rankaperäisiä oireita. Mukaan mahtuu myös alaraaja ongelmien ratkomista. Työssäni haluan selvittää mistä oire tulee eikä pelkästään hoitaa oiretta pois, koska hyvin monesti vaiva uusiutuu pelkästään oireen hoitamisella. Monesti kuulee asiakkaiden sanovan esimerkiksi alaselän menevän ”perinteiseen kramppiin” kerran pari vuodessa tai niska-hartiaseudun olevan kireät vaikka kuinka niitä venyttäisi. Tällöin oireeseen on jokin syy ja se pitää selvittää.

Koulutus:

Fysioterapeutti 2018

PhysioTrainer-valmennus kevät 2021

Koulutettu hieroja ja urheiluhieroja 2012

Olen toiminut Järvenpäässä osteopaattina vuodesta 2017, jolloin myös valmistuin Metropolian ammattikoreakoulusta. Koulutetuksi hierojaksi valmistuin ennen osteopatiakoulun nelivuotista taivalta vuonna 2013. Vuodesta 2017 olen kouluttanut itseäni osteopaattisten kurssien ohella myös paljon toiminnalliseen suuntaan, jossa tarkkailussa on kehon hallinta ja toiminta liikkeessä.

Vastaanotolleni asiakkaita tulee melko laidasta laitaan. Yleisimpiin vaivoihin joihin työssäni törmään on selkäkivut, päänsäryt ja eri nivelten oireet. Stressi, työasennot ja akuutit vammat ovat suurimpia oireiden aiheuttajia. Koko kehon tarkastelu osteopaatin näkökulmasta onkin äärimmäisen mielenkiintoista ja palkitsevaa.

Hanni Jääskeläinen

 Fysioterapeutti, Personal Trainer/Physio-Trainer ja Urheiluhieroja, jolla on yli 10 vuoden kokemusta terveysalalta.

Olen erikoistunut olkapään, alaselän ja niska hartiaseudun kiputilat/ongelmiin.

Autan potilaitani parantamaan liikkuvuuttaan, toimintakykyään ja elämänlaatuaan Fysioterapian, Personal Training ja Fysio-valmennuksen avulla.

Tarjoan yksilöllistä hoitoa jokaiselle asiakkaalleni. Uskon, että fysioterapia ei ole vain oireiden hoitamista, vaan juurisyyn ratkaisemista.

Minulla on halua, tahtoa ja taitoa selvittää mistä kehosi ongelmat johtuvat ja kuinka niitä voi hoitaa fysioterapian avulla. Jokainen asiakas on yksilö ja siten sinua hoidan.

Nähdään vastaanotolla!

Markus Uotila

  • Osteopaatti
  • Koulutettu hieroja

 

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa

Meillä käy mm. seuraavat maksutavat: