Fysio-valmennus

Haluaisitko aloittaa kuntosalitreenauksen mutta et tiedä mistä lähteä liikkeelle tai haluat päivittää saliohjelmaasi tai onko sinulla valmis kuntosaliohjelma mutta mietityttää teetkö liikkeet oikein? Ei hätää ratkaisusi on tässä, minä lähden salille kanssasi ja saat avaimet käteen palvelun.

Fysioterapeutin taustani yhdistettynä Personal Training -koulutukseen takaa sinulle ammattitaitoista palvelua. Tiedän mitä teen ja olen hyvä siinä.

Mitä se tarkoittaa?

Sinun ei tarvitse huolehtia treeniohjelmasta tai miettiä millä tavalla treenaat tavoitteitasi kohti, minä teen sen puolestasi. Samalla perehdytään, jos sinulla on jokin tuki- ja liikuntaelin vaiva tai loukkaantumisesta tullut vamma sen alueen hoitamiseen.

En vetäise pakasta valmiita ohjelmia, vaan suunnittelen sinulle oman ohjelmasi, joka tukee sinun tavoitteitasi.

Monesti kuulen sanottavan jonkin kuntosaliliikkeen tekevän kipeää, esim. maastaveto. Tämän taustalla on usein väärä suoritustekniikka, kyse voi olla hyvin pienestäkin asiasta.Asiakkaiden kanssa, kun olemme käyneet liikettä läpi, kuulen usein sanottavan ”en oo yhtään huomannut, että teen tuolla tavalla”, sitä varten minä teen tätä työtä, jotta voisin olla juuri sinulle avuksi.

Fysioterapeutin koulutuksestani on valtava hyöty valmennuksissa, koska pystyn ratkomaan ongelmia, jos sellaisia tulee eteen. En jätä sinua ongelman kanssa yksin vaan autan keksimään siihen ratkaisun mikä sen aiheuttaa ja miten siihen voi vaikuttaa. Ymmärrykseni kehon toiminnasta tekee sinun treenaamisestasi turvallista ja tuloksellista.

Kuinka lähteä liikkeelle?

Fysioterapia-valmennus alkaa alkutilanteen kartoituksella ja jossa läpikäydään mahdolliset tuki- ja liikuntaelin vaivat. Tämän pohjalta tehdään tarvittavat liikkuvuus- ja kehonhallinta testit. Jos sinulla on esim. alaselkä-, olkapää tai jokin muu tuki- ja liikuntaelimistön ongelma, fysioterapeuttisessa valmennuksessa huomioidaan nämä ja harjoittelussa tähdätään ongelman poistamiseen samalla mahdollistaen kivuttoman harjoittelun.

 

Fysio-valmennuspaketit

Fysio – valmennuspaketit pitävät sisällään ja räätälöidään avaimet käteen -palveluna sinulle:

• Tavoitteita tukevat ohjelmat ja niiden päivitykset
• Tarvittavat alkutestaukset (liikkuvuus ja liikekontrollitestit)
• Yhteiset tapaamiskerrat (harjoittelu/testikerrat)
• Testipatteristo
• Aktiivisen yhteydenpidon –> tukea ja tietoa matkasi varrella
• Palvelu räätälöidään henkilökohtaisesti sinua varten avaimet käteen – palveluna

1 kk – Fysio – valmennus 197 € alv .0 % sisältää:

• Tarvittavat alkutestaukset
• Kaksi (2) harjoitus/testikertaa
• Tavoitteita tukevan harjoitusohjelman
• Viikoittaisen yhteydenpidon –> et jää yksin matkasi kanssa, vastailen mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja auttaa sinua pääsemään kohti tavoitteitasi

Fysio-ohjelma 167 € alv. 0 % sisältää:

• Kaksi (2) tapaamis-/harjoitus/testikertaa
• Tavoitteita tukevan harjoitusohjelman

Fysio-valmennuskerta 87 € alv. 0 % sisältää:

• Yksi tapaamis-/harjoitus/testikerta esim. kuntosalilla

Esimerkki asiakastapaus:

Asiakkaalla oli ollut alaselän kanssa ongelmia jo pitkään ja kuntosaliharjoittelun aloittaminen mietitytti. Asiakas otti yhteyttä ja kysyi valmennuksista. Kävimme yhdessä läpi lähtötilanteen ja millainen valmennus sopisi juuri hänelle.

Alaselän ongelmien takia päädyimme fysioterapiavalmennukseen. Alkutilanteen kartoituksen jälkeen teimme tarvittavat liikkuvuus ja kehonhallinta testit. Testien tuoman tiedon ja asiakkaan toiveiden pohjalta loin kuntosaliohjelman hänelle, jossa keskityttiin alaselkäkivun poistamiseen ja mahdollistettiin kuntosalitreenaaminen kivutta.

Fysio-valmennus on sinulle, joka tarvitset apua aloitustilanteesi takia. Fysioterapeutin koulutuksellani pystyn auttamaan sinua treenaamaan turvallisesti ja tuloksellisesti tuki- ja liikuntaelin ongelmien/kipujen kanssa. Älä jää vaivasi kanssa yksin, äläkä anna sen estää sinua liikkumasta! Minä autan sinua pääsemään tavoitteisiisi.

Ota yhteyttä ja askel kohti muutosta jo tänään!

FysioTekijät  / Hanni:  040 7783904
Sähköposti: hanni.jaaskelainen@fysiotekijat.fi
Yhteystiedot

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa

Meillä käy mm. seuraavat maksutavat: