Hieronta & Urheiluhieronta Järvenpää

Koulutus: Klassinen hieroja ja urheiluhieroja

En tee eroa klassisen- ja urheiluhieronnan välillä vaan yhdistelen hierontatekniikoita tilanteen ja tarpeen mukaan, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos. Kuuntelen asiakasta ja säätelen hieronnan voimakkuutta asiakkaan tuntemuksien mukaan. Hierontasuunnitelma tehdään asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Varattavissa olevat ajat ovat pituudeltaan 30min/45min/60min.

Hieronta sopii kaikenikäisille. Asiakkaitani ovat mm. päätetyöskentelijät, harraste-, aktiivi- ja kilpaurheilijat, eläkeläiset, kuormittavaa työtä tekevät. Hierontaan tullaan yleensä lihaskipujen, palautumisen, lihaskireyksien ”jumien” helpottamisen takia. Hieronta auttaa myös rentoutumaan kiireisten viikkojen keskellä.

Akuutissa ongelmassa tilanne voi helpottua jopa ensimmäisellä käyntikerralla, mutta välillä saatetaan tarvita useampi hoitokerta, jotta tilannetta saadaan parannettua. Hierontakerrat kannattaa tällöin ottaa lyhyemmällä aikavälillä, jotta saavutetaan mahdollisimman hyvä lopputulos. Monesti kysytään kuinka usein olisi hyvä käydä ylläpito hieronnassa, mikä olisi hyvä aikaväli – ylläpito hieronnassa se yleensä asettuu 4-6vk seudulle, riippuen harrastuksista, työstä etc. Kehonhuoltoon hieronta on hyvä lisämenetelmä tukemaan palautumista muiden kehonhuoltomenetelmien ohella. Pääset varaamaan ajan hierontaan ajanvaraus osiosta. Tervetuloa hierontaan!

Esteitä hieronnalle on mm.

  • tulehdukset
  • kuume
  • flunssa
  • pahanlaatuiset kasvaimet
  • laskimotukokset

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa

Meillä käy mm. seuraavat maksutavat: