Fysioterapialla hoidetaan tuki- ja liikuntaelinsairauksia/kipuja. Onko olkapääsi kipeä, kipeytyvätkö penikat juostessa, särkeekö alaselkää toistuvasti, tunnetko pistelyä/puutumisen tunnetta sormissasi, vaivaavatko toistuvat päänsäryt arkeasi? Fysioterapialla pyritään selvittämään oireiden taustalla olevat syy-seuraussuhteet, jotta oire ei enää tulisi takaisin. Tarkoituksenani on auttaa sinua ymmärtämään mistä kipu kehossasi johtuu, mitä minä voin tehdä ja mitä voit itse tehdä tilanteen helpottamiseksi.

Käynnilläsi teen tarkan alkuhaastattelun, jotta kivun syy-seuraussuhde saadaan selville ja siihen vaikuttavat asiat. Hoito koostuu tutkimisesta, manuaalisesta terapiasta ja tarvittavista harjoitteista. Tarkoituksenani ei ole antaa sinulle ”kasaa jumppaliikkeitä”, vaan tarpeen vaatiessa mietin tarkkaan ongelmaan sopivat ydinliikkeet. Fysioterapia suunnitellaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Minulla on halua , tahtoa ja taitoa selvittää mistä kehosi ongelmat johtuvat ja kuinka niitä voi hoitaa. Jokainen asiakas on yksilö ja siten sinua hoidan.

Jos et ole varma kumpaan sinun tulisi varata aika fysioterapiaan vai hierontaan soita, laita sähköpostia tai tekstiviestiä niin katsotaan yhdessä kumpi aika sopii juuri sinulle. Nähdään vastaanotolla!

Seuraa meitä sosiaalisen median kanavissa

Meillä käy mm. seuraavat maksutavat: